„Като Лъвовете“ е клуб, създаден за деца във възраст от 1-ви до 5-ти клас, с цел следучилищно развитие и преговор.

Нашите преимущества:
1. Грижа за децата-възпитание и обучение
2. Удължено работно време -кой свършва работа в 16ч.?!
3.Взимане и водене от и до училище!
4.Такса -точна,ясна и икономична!
5. Не позволяваме ползването на технологии без контрол на възрастен!
6.Локация- етаж от къща, двор, кухня, 2 санитарни възела, стая за почивка, игри (настолни) и постоянно присъстващи почерпки-солети, бисквити, плодове, чай, минерална вода, милинки, и много сезонни предложения! (Топъл обяд пожелание -заплаща се 3 лева допълнително).
7. Броя на децата не надхвърля 15 в смяна ! (Всяко има нужда от внимание)
Очакваме ви !
Ако имате нужда от повече въпроси , моля обадете се на телефон:0888811613

Ние имаме за цел да възпитаваме любознателността на вашето дете и да градим неговото възпитание. Знаем, че ежедневието промени темповете си и всичко е свързано с технологии и иновации, но именно, за да са ефективни младите хора имат нужда първо да се научат на основите на обществото – говор, правопис, логика, любознание и приятелство.

Поверявайки ни вашите деца, ние поемаме ангажимента да доразвием потенциала им и да обърнем внимание на интересите им, както и да ги насочим към силните им страни.

Спорта и игрите са неизменна страна на детството, градящи спомени и уроци, които не могат да бъдат научени никъде другаде. При нас те ще намерят също приложение наред с учебните задължения. Нас ни е грижа и можем да го докажем, чрез изминалите години и децата,който сме възпитали през времето.

Очакваме ви при нас! Ще откриете всичко необходимо-подготовка,грижа,игри, възпитание и много любов!  При нас са деца от 1-5 клас, преговаряме и обясняваме, упражняваме се и допълваме с нови знания.  Не се допускат телефони и таблети, набляга се на колективните игри.

При нас летните занимания няма да имат прекъсване през  месеците -юни, юли, август. Максимума на децата за цялата занималня няма да надвишава 16 броя. Идеята ни е да можем спокойно да работим с всяко дете и да можем да обръщаме достатъчно внимание  и  грижи. Искаме да сплотим децата и да станат приятели. Да се разбират и играят заедно. Ходим в централният градски парк или в близост до нас училище, там играем и спортуваме. По време на занятия, децата ще са разпределени в две групи : първи и втори клас, както и трети и четвърти клас.

[/vc_column][/vc_row]
Лятна занималня Като Лъвовете